BEIRAJUDA


welkom    algemeen    werkwijze    contact    ncb    alerta

 

Beirajuda is gevestigd in Midden Portugal. De "Beiras" vormen een zeer mooie streek met een diverse natuur, mooie rivieren, goed zwemwater, hoge bergen, de Serra da Estrela o.a., imposante valleien en liefelijke dalletjes.

Beirajuda is als hulp- en adviesbureau sinds 1996 actief. In 2000 heeft zij haar kantoor geopend in Oliveira do Hospital. Sinds 2007 werken we van huis uit, u kunt ons bellen of mailen voor een afspraak te maken. Iedereen die hier al woont of die zich hier wilt vestigen kan bij Beirajuda terecht.

Wij kunnen u helpen door onafhankelijk advies te geven op een groot aantal gebieden.

Als u onroerend goed koopt, maak een afspraak om langs te komen om te weten waar u op moet letten, welke makelaars legaal zijn bijv., of u wel kunt bouwen op de plek van uw dromen, komt er misschien een snelweg over uw land te lopen, wat is bij de prijs inbegrepen van een project, hoe moet ik mijn huis legaliseren.....? Maar ook voor hulp bij de apotheek, in het ziekenhuis, telefoon aanvragen, auto invoeren en dergelijke. Dankzij een groot netwerk van deskundigen op velerlei gebied is er altijd wel iemand die u kan helpen.

Beirajuda verzorgt ook de verhuur van uw (vakantie)woning. Als u een woning hier heeft en die verhuurt kan Beirajuda zorgen voor de schoonmaak, sleutel af-, en inlevering en bijstand in geval van nood aan de vakantiegangers.

Buiten dat werken we samen met een aantal Portugese instellingen om het toerisme te stimuleren, scholing en om werkgelegenheid te creŽeren.

voor vragen of meer info mail naar ajg@beirajuda.com