BEIRAJUDA NL

Algemeen

Beirajuda is opgericht in Midden Portugal. De “Beiras” vormen een zeer mooie streek met een diverse natuur, mooie rivieren, goed zwemwater, hoge bergen, de Serra da Estrela o.a., imposante valleien en liefelijke dalletjes.

Vanaf half februari 2019 zal Beirajuda haar werkterrein beginnen uit te breiden naar Lourinhã en Torres Vedras, vanaf half september 2021 naar Covilhã, Castelo Branco en Fundão

Werkwijze

Beirajuda is als hulp- en adviesbureau sinds 1996 actief. In 2000 heeft zij haar kantoor geopend in Oliveira do Hospital. Iedereen die hier al woont of die zich hier wilt vestigen kan bij Beirajuda terecht. Voor velen is Beirajuda een onmisbare factor vóór, tijdens, en na het proces van emigreren en de bureaucratische rompslomp daar om heen in Portugal.

Ook helpen wij Portugezen die in België of Nederland wonen en werken,  met het afhandelen van dossiers hier, of Portugese immigranten ( mensen die terug zijn gekeerd naar Portugal) en hulp bij Nederlandse of Belgische zaken nodig hebben.

Wij kunnen u helpen door onafhankelijk advies te geven op een groot aantal gebieden.
Als u onroerend goed koopt, maak een afspraak om langs te komen om te weten waar u op moet letten, welke makelaars legaal zijn bijv., of u wel kunt bouwen op de plek van uw dromen, komt er misschien een snelweg over uw land te lopen, wat is bij de prijs inbegrepen van een project, hoe moet ik mijn huis legaliseren…..? Maar ook voor hulp bij de apotheek, in het ziekenhuis, telefoon aanvragen, auto invoeren en dergelijke. Dankzij een groot netwerk van deskundigen op velerlei gebied is er altijd wel iemand die u kan helpen.
Beirajuda verzorgt ook de verhuur van uw (vakantie)woning. Als u een woning hier heeft, en die verhuurt, kan Beirajuda  bijstand verlenen in geval van nood aan de vakantiegangers.

Contact

Als u een afspraak via het contactformulier maakt, wordt in de eerste ontmoeting uw probleem of vraag geanalyseerd en de tactiek om de oplossing te vinden besproken.
Na die afspraak  kunnen we elkaar treffen op ons kantoor in Oliveira do Hospital, Rua de Colégio 2, 5 de verdieping t/o Almont.

Voor ontmoetingen in de gemeentes Lourinhã, Torres Vedras, Covilhã, Castelo Branco en Fundão wordt na overleg op een relevante plek afgesproken.

 

Tarief

Beirajuda werkt voor een vast uurtarief van € 30,00 per uur met een minimum van 0,25 uur.
Gemaakte kosten worden apart berekend.

Als werkzaamheden plaats vinden waarbij over slechte wegen gereden moet worden, wordt er ook een km vergoeding van 0,37  Euro gevraagd.

Tot ziens!

Arlette Graven ( Oliveira do Hospital, Tábua, Arganil, Torres Vedras en Lourinhã)

Isabel Mateus ( Covilhã, Castelo Branco en Fundão)