BEIRAJUDA NL

Algemeen

Beirajuda is opgericht in Midden Portugal. De “Beiras” vormen een zeer mooie streek met een diverse natuur, mooie rivieren, goed zwemwater, hoge bergen, de Serra da Estrela o.a., imposante valleien en liefelijke dalletjes.

Vanaf half februari 2019 zal Beirajuda haar werkterrein beginnen uit te breiden naar Lourinhã en Torres Vedras, vanaf half september 2021 naar Covilhã, Castelo Branco en Fundão

Werkwijze

Beirajuda is als hulp- en adviesbureau sinds 2000 actief en is begonnen in Oliveira do Hospital. Iedereen die hier al woont of die zich hier wilt vestigen kan bij Beirajuda terecht. Voor velen is Beirajuda een onmisbare factor vóór, tijdens, en na het proces van emigreren en de bureaucratische rompslomp daar om heen in Portugal.

Ook helpen wij Portugezen die in België of Nederland wonen en werken,  met het afhandelen van dossiers hier, of Portugese immigranten ( mensen die terug zijn gekeerd naar Portugal) en hulp bij Nederlandse of Belgische zaken nodig hebben.

Wij kunnen u helpen door onafhankelijk advies te geven op een groot aantal gebieden.
Als u onroerend goed koopt, maak een afspraak om langs te komen om te weten waar u op moet letten, welke makelaars legaal zijn bijv., of u wel kunt bouwen op de plek van uw dromen, komt er misschien een snelweg over uw land te lopen, wat is bij de prijs inbegrepen van een project, hoe moet ik mijn huis legaliseren…..? Maar ook voor hulp bij de apotheek, in het ziekenhuis, telefoon aanvragen, auto invoeren en dergelijke. Dankzij een groot netwerk van deskundigen op velerlei gebied is er altijd wel iemand die u kan helpen.
Beirajuda kan u ook op het gebied van verhuur. Als u een woning hier heeft, en die verhuurt, kan Beirajuda  bijstand verlenen in geval van nood aan de vakantiegangers. In sommige streken kunnen we u helpen aan betrouwbare schoonmakers  en  opvang van gasten

Contact

Als u een afspraak via het contactformulier maakt, wordt in het eerste gesprek uw probleem of vraag geanalyseerd en de tactiek om de oplossing te vinden besproken.

 

Tarief

Beirajuda werkt voor een vast uurtarief van € 32,50 per uur met een minimum van 0,25 uur.
Gemaakte kosten worden apart berekend.

Ook rekenen wij een vergoeding van 0,37 Euro/km

Tot ziens!

Arlette Graven ( Oliveira do Hospital, Tábua, Arganil, Torres Vedras en Lourinhã)

Isabel Mateus ( Covilhã, Castelo Branco en Fundão)