BEIRAJUDA NL

Algemeen

Beirajuda is gevestigd in Midden Portugal. De “Beiras” vormen een zeer mooie streek met een diverse natuur, mooie rivieren, goed zwemwater, hoge bergen, de Serra da Estrela o.a., imposante valleien en liefelijke dalletjes.

Vanaf half februari 2019 zal Beirajuda haar werkterrein beginnen uit te breiden naar Lourinhã en Torres Vedras.

Werkwijze

Beirajuda is als hulp- en adviesbureau sinds 1996 actief. In 2000 heeft zij haar kantoor geopend in Oliveira do Hospital. Iedereen die hier al woont of die zich hier wilt vestigen kan bij Beirajuda terecht. Voor velen is Beirajuda een onmisbare factor vóór, tijdens, en na het proces van emigreren en de bureaucratische rompslomp daar om heen in Portugal.
Wij kunnen u helpen door onafhankelijk advies te geven op een groot aantal gebieden.
Als u onroerend goed koopt, maak een afspraak om langs te komen om te weten waar u op moet letten, welke makelaars legaal zijn bijv., of u wel kunt bouwen op de plek van uw dromen, komt er misschien een snelweg over uw land te lopen, wat is bij de prijs inbegrepen van een project, hoe moet ik mijn huis legaliseren…..? Maar ook voor hulp bij de apotheek, in het ziekenhuis, telefoon aanvragen, auto invoeren en dergelijke. Dankzij een groot netwerk van deskundigen op velerlei gebied is er altijd wel iemand die u kan helpen.
Beirajuda verzorgt ook de verhuur van uw (vakantie)woning. Als u een woning hier heeft, en die verhuurt, kan Beirajuda zorgen voor de schoonmaak, sleutel af-, en inlevering en bijstand in geval van nood aan de vakantiegangers.

Contact

Als u een afspraak maakt, wordt in de eerste ontmoeting uw probleem of vraag geanalyseerd en de tactiek om de oplossing te vinden besproken.
Na een afspraak kunnen we elkaar treffen op ons kantoor open tussen 10-12 op maandag of donderdag   in Oliveira do Hospital, Rua de Colégio 2, 5 de verdieping t/o Almont. Voor afspraken in de gemeentes Lourinhã en Torres Vedras wordt na overleg op een relevante plek afgesproken.

Bel aub even van te voren om een afspraak te maken.

(+351) 963384911

Om ons te mailen kunt u het contact formulier gebruiken

Tarief

Beirajuda werkt voor een vast uurtarief van € 30,00 per uur met een minimum van 0,25 uur.
Gemaakte kosten worden apart berekend.

Als werkzaamheden plaats vinden waarbij over slechte wegen gereden moet worden, wordt er ook een km vergoeding van 0,37  Euro gevraagd.

Tot ziens!